Verzekeringen

De verzekeringsoplossingen van Sovib hebben drie dingen met elkaar gemeen. Ten eerste maken al onze verzekeringen gebruik van de voordelen van de collectiviteit. Ten tweede zijn ze allemaal ondergebracht bij gerenommeerde verzekeraars. En ten derde zijn alle verzekeringen ontstaan vanuit de vraag van de zorgsector. Sovib kent de markt. Onze verzekeringen zijn daardoor qua voorwaarden, dekkingen en premies helemaal afgestemd op de zorgsector.

Schadeverzekeringen

Bij schadeverzekeringen kunt u denken aan een brand-, inventaris- en ongevallenverzekering. U kunt ervoor kiezen om deelnemer te worden van het collectieve schadeverzekeringenpakket van Sovib: de Rubriekenverzekering. Sovib denkt met u mee en adviseert over de verschillende mogelijkheden.

Inkomensverzekeringen

Het verzuim in de zorgsector in Nederland is hoog. Hetzelfde geldt voor de instroom in de WGA. Daarom is het fijn om te weten dat u zelf grip kunt hebben op deze risico’s. Met hulp van Sovib. Wij hebben zowel op het gebied van risicobeheersing als verzekeringen passende oplossingen. We vertellen u daar graag meer over.....

Over Sovib

Sovib is gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zorgsector. Voor ons is verzekeren een mogelijk sluitstuk van een advies op maat over risicobeheer. Onze diensten en verzekeringen zijn allemaal ontstaan vanuit de vraag van de zorgsector. Maatwerk dus.

Meer over Sovib

Bedankt voor uw inschrijving. U ontvangt een e-mail waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.