Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij maakt gebruik van onderstaand contactformulier en stel uw vraag. U kunt ook met behulp van het vergrootglas rechtsboven uw specifieke vraag invoeren.

Dat is afhankelijk van de afspraken die zijn opgenomen in het bestek of afspraken die naderhand zijn gemaakt. Het is mogelijk dat de hoofdaannemer zelf een CAR-verzekering regelt of hij heeft zelf een doorlopende CAR-verzekering waarvan hij gebruik maakt. De vraag blijft echter wat er dan allemaal is verzekerd, wie er allemaal zijn meeverzekerd en voor welke bedragen. Zijn de nevenaannemer en alle onderaannemers ook verzekerd?

Inhoudelijk => neemt u contact op met uw klantteam binnen Sovib.

Financieel => neemt u contact op met onze financiële administratie, voorkeur per mail fa@sovib.nl vermeld deelnemer- en notanummer.

Wijziging van het IBAN-nummer kan uitsluitend per brief d.m.v. ondertekening van bevoegde bestuurder en een kopie van tenaamstelling rekeninghouder. De stukken kunnen vervolgens naar het klantteam worden gemaild of naar post@sovib.nl.

Bel 010-4113751 en vraag naar financiële administratie.

Mail de nieuwe gegevens naar uw klantteam, of mail naar post@sovib.nl of bel 010-4113751.

Neemt u contact op met uw klantteam binnen Sovib.

Neemt u contact op met onze financiële administratie, voorkeur per mail fa@sovib.nl vermeld deelnemer- en notanummer.

Over Sovib

Sovib is gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zorgsector. Voor ons is verzekeren een mogelijk sluitstuk van een advies op maat over risicobeheer. Onze diensten en verzekeringen zijn allemaal ontstaan vanuit de vraag van de zorgsector. Maatwerk dus.

Meer over Sovib