Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij maakt gebruik van onderstaand contactformulier en stel uw vraag. U kunt ook met behulp van het vergrootglas rechtsboven uw specifieke vraag invoeren.

Inhoudelijk => neemt u contact op met uw klantteam binnen Sovib.

Financieel => neemt u contact op met onze financiële administratie, voorkeur per mail fa@sovib.nl vermeld deelnemer- en notanummer.

Bel 010-4113751 en vraag naar financiële administratie.

Wijziging van het IBAN-nummer kan uitsluitend per brief d.m.v. ondertekening van bevoegde bestuurder en een kopie van tenaamstelling rekeninghouder. De stukken kunnen vervolgens naar het klantteam worden gemaild of naar post@sovib.nl.

Mail de nieuwe gegevens naar uw klantteam, of mail naar post@sovib.nl of bel 010-4113751.

Neemt u contact op met uw klantteam binnen Sovib.

Neemt u contact op met onze financiële administratie, voorkeur per mail fa@sovib.nl vermeld deelnemer- en notanummer.

Schade veroorzaakt doordat een bestuurder meer alcohol gedronken heeft dan wettelijk is toegestaan, is uitgesloten van dekking en zal door de verzekeraar worden verhaald op de bestuurder.

Het maakt daarbij geen verschil of de schade plaatsvindt op de openbare weg of in een zorglocatie.

Dat is afhankelijk van de afspraken die zijn opgenomen in het bestek of afspraken die naderhand zijn gemaakt. Het is mogelijk dat de hoofdaannemer zelf een CAR-verzekering regelt of hij heeft zelf een doorlopende CAR-verzekering waarvan hij gebruik maakt. De vraag blijft echter wat er dan allemaal is verzekerd, wie er allemaal zijn meeverzekerd en voor welke bedragen. Zijn de nevenaannemer en alle onderaannemers ook verzekerd?

Over Sovib

Sovib is gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zorgsector. Voor ons is verzekeren een mogelijk sluitstuk van een advies op maat over risicobeheer. Onze diensten en verzekeringen zijn allemaal ontstaan vanuit de vraag van de zorgsector. Maatwerk dus.

Meer over Sovib

Bedankt voor uw inschrijving. U ontvangt een e-mail waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.