Construction All Risk verzekeringen (CAR)

Bij bouwwerkzaamheden bent u vaak overgeleverd aan de grillen van een aannemer. Volgens het bestek dient het werk verzekerd te worden. Maar door wie?

De verzekering

Bij bouwwerkzaamheden bent u vaak overgeleverd aan de grillen van een aannemer. Volgens het bestek dient het werk verzekerd te worden. Maar door wie?

Met de CAR-verzekering die u bij Sovib afsluit weet u zeker dat het werk verzekerd is. U weet wat er verzekerd is. U wordt goed begeleid in het traject. U betaalt geen premie over de algemene kosten, winst en opslag.

De polisvoorwaarden worden op maat gemaakt. De algemene polisvoorwaarden kunt u terugvinden via het extranet. Deze zijn ook bij ons op te vragen.

Naast de schade aan het werk kunt u ook de bestaande eigendommen meeverzekeren. Dat geldt ook voor hulpmateriaal en aansprakelijkheid.

Bij een gedekte schade krijgt u de schadepenningen uitgekeerd. Een groot voordeel gezien de vele faillissementen van aannemers.

Goed om te weten

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk van de afspraken die zijn opgenomen in het bestek of afspraken die naderhand zijn gemaakt. Het is mogelijk dat de hoofdaannemer zelf een CAR-verzekering regelt of hij heeft zelf een doorlopende CAR-verzekering waarvan hij gebruik maakt. De vraag blijft echter wat er dan allemaal is verzekerd, wie er allemaal zijn meeverzekerd en voor welke bedragen. Zijn de nevenaannemer en alle onderaannemers ook verzekerd?

Wijziging van het IBAN-nummer kan uitsluitend per brief d.m.v. ondertekening van bevoegde bestuurder en een kopie van tenaamstelling rekeninghouder. De stukken kunnen vervolgens naar het klantteam worden gemaild of naar post@sovib.nl.

Bel 010-4113751 en vraag naar financiële administratie.

Mail de nieuwe gegevens naar uw klantteam, of mail naar post@sovib.nl of bel 010-4113751.

Neemt u contact op met uw klantteam binnen Sovib.

Neemt u contact op met onze financiële administratie, voorkeur per mail fa@sovib.nl vermeld deelnemer- en notanummer.

Over Sovib

Sovib is gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zorgsector. Voor ons is verzekeren een mogelijk sluitstuk van een advies op maat over risicobeheer. Onze diensten en verzekeringen zijn allemaal ontstaan vanuit de vraag van de zorgsector. Maatwerk dus.

Meer over Sovib

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte indienen? Graag verzoeken wij u nevenstaande gegevens in te vullen. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zal binnen 48 uur de accountmanager met u contact opnemen.

Sovib helpt bij het beheersbaar maken van risico’s