Rechtsbijstand verzekering

Zorginstellingen hebben veel te maken met andere partijen. Dat zijn meestal leveranciers en cliënten. Daarnaast wordt er vaak projectmatig gewerkt met andere (zorg)instellingen. Dat brengt risico's met zich mee. Het is dan ook niet ondenkbaar dat er een geschil kan ontstaan. Juridische kennis is duur.
Wij hebben daarom rechtsbijstandverzekeringen ontwikkeld met een lage premie. Deze zijn toegespitst op de zorgsector. Hierdoor bent u verzekerd van bijstand door de juiste jurist.
In de rubriek Rechtsbijstand vindt u een overzicht van deze rechtsbijstandverzekeringen:
• ProRechtCombinatie Zakelijke Markt
• ProRechtCombinatie Regres
• ProRechtCombinatie BIG

ProRechtCombinatie Zakelijke Markt

Bij een organisatie horen juridische risico's. Uitval van medewerkers als gevolg van een ongeval. Of een arbeidsgeschil met een medewerker. Maar ook een geschil over een contract met een leverancier. Niet elke zorginstelling heeft een juridische medewerker in dienst. Hier biedt de ProRechtCombinatie Zakelijke Markt uitkomst.

Deze uitgebreide rechtsbijstandverzekering biedt dekking bij de geschillen waarmee u geconfronteerd kunt worden. U wordt bijgestaan door een gespecialiseerde jurist. Hierdoor voorkomt u hoge advocaatkosten.

De rechtsbijstandverzekering dekt ook diverse bijkomende kosten. Bijvoorbeeld de kosten van een externe advocaat.

Goed om te weten

•              Externe advocaatkosten meeverzekerd tot € 40.000

•              Specifiek op de zorgsector afgestemd

•              Uitgebreide dekking

•              Uitbesteding van zaak, indien wederpartij dezelfde verzekeraar heeft

ProRechtCombinatie Regres

ProRechtCombinatie BIG

Over Sovib

Sovib is gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de zorgsector. Voor ons is verzekeren een mogelijk sluitstuk van een advies op maat over risicobeheer. Onze diensten en verzekeringen zijn allemaal ontstaan vanuit de vraag van de zorgsector. Maatwerk dus.

Meer over Sovib

Offerte ?

Uniek zorgcollectief

Bedankt voor uw inschrijving. U ontvangt een e-mail waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.