Schade melden

Op deze pagina kunt u uw schade bij ons melden. Hierna zullen wij contact met u opnemen. Dit kan telefonisch zijn of per e-mail. Wanneer wij over voldoende informatie beschikken, zenden wij u direct ons volledige schadeformulier. Wij verzoeken u dan ook zo volledig mogelijk te zijn in uw omschrijving van de schade.

Is er sprake van een grote calamiteit en wilt u gelijk een schadebehandelaar aan de telefoon? Neem dan direct telefonisch contact op door gebruik te maken van het volgende telefoonnummer: tel. 010-8700039. Buiten kantooruren kunt u gebruik maken van het alarmnummer: tel. 088-554 00 00.

Is er een schade ontstaan waarbij er geen sprake is van spoed? Dan kunt u deze ook per e-mail bij ons melden door gebruik te maken van het volgende e-mailadres: schade@sovib.nl

Is er schade ontstaan aan een motorrijtuig? Als u de schade wilt laten herstellen of een inschatting wilt laten maken van de schade, raden wij u aan naar een schadeherstelbedrijf te gaan dat is aangesloten bij de verzekeraar. Op schadegarant.nl leest u waarom en hoe u een aangesloten herstelbedrijf bij u in de buurt kunt vinden. Dit kunt u ook gebruiken in verband met schade aan een ruit van het motorrijtuig.

Letselschade

Letselschade is schade die u door lichamelijke verwondingen of psychische problemen heeft opgelopen. In onderstaande folder wordt uitgelegd wat u kunt doen en waarbij wij u kunnen ontlasten en ondersteunen om de schade op een soepele wijze af te wikkelen.

Schade melden

Let op dat u een algemene omschrijving geeft van het voorval en de schade en geen persoonlijke informatie noteert van eventuele betrokken partijen.


Bedankt voor uw inschrijving. U ontvangt een e-mail waarmee u uw inschrijving kunt bevestigen.