Een afspraak? Dat vullen we zo in

Wij spreken onze partners en klanten graag. En hoe, dat maakt ons niet eens zo heel veel uit. Elke manier heeft zo z’n voordelen. De afgelopen maanden werden die verschillende mogelijkheden wat meer uitgekristalliseerd.

Publicatiedatum

2 juli 2020

Gerelateerde verzekering(en)

Contact maken!

Telefoon, beeldbellen of een fysieke ontmoeting: we hebben in feite geen voorkeur hoe we in contact komen met elkaar. Maar de omstandigheden en het gespreksonderwerp zijn mede bepalend voor de manier waarop we het contact zoeken. De afgelopen maanden heeft een groot deel van Nederland kennisgemaakt en ervaring opgedaan met videoconferencing en beeldbellen. Het is soms prettig om elkaar even te zien en non-verbale communicatie een rol te laten spelen. Bovendien kun je in een videoconference bestanden delen en dat is in ons geval reuze handig gebleken. Om zaken snel en doeltreffend door te nemen, is deze manier van communicatie bijzonder effectief. 

Fysiek? Hoe dan?

Als het gesprek persoonlijker wordt en/of er verdiepende, strategische zaken doorgenomen moeten worden, is en blijft de fysieke ontmoeting de voorkeur houden. Nu was en is dat in de tijd van  social distancing een uitdaging op zich. Ook in deze tijd van anderhalve meter afstand vullen we dat in. Eén van onze accountmanager moest onlangs bij een mooie zorginstelling in Middelburg zijn. Een fysieke ontmoeting was wenselijk. Gelukkig werkte het weer mee en onze collega en zijn gesprekspartner maakten een prachtige stadswandeling mét anderhalve meter afstand. Het geeft een andere dynamiek én de nodige zaken werden goed en doeltreffend doorgenomen. 

Optimale dienstverlening

Contact via de telefoon, videoconferencing of ‘in het echt’, we kijken naar de omstandigheden en het gespreksonderwerp wat de voorkeur heeft. Zo kunnen we optimaal omgaan met uw en onze tijd en onze dienstverlening zo goed mogelijk invullen!

Die fysieke ontmoeting houden we er dus graag in. Heeft u ook een prachtige omgeving te ontdekken voor onze accountmanagers? Zijn er andere zaken die u graag wil delen? Een mooie wandeling met goed gesprek? We laten ons graag verrassen. Het spreekt voor zich dat we ook openstaan voor een prettig videogesprek of telefoontje.