Zorginstellingen, laat u niet verrassen!

Veel zorginstellingen krijgen binnenkort te maken met aflopende verzekeringscontracten. Het is nu tijd om alternatieven te onderzoeken.

Publicatiedatum

29 april 2024

.

De zorgsector is een dynamische sector. Risico’s veranderen continu en de tarieven en resultaten in de zorgsector staan onder druk. Dan is het slim om de verzekeringsportefeuille goed in het oog te houden en te laten meebewegen. Daarbij is het verstandig om een gespecialiseerde partner in de arm te nemen.

Binnenkort verlopen de contracten van verzekeringen van diverse zorgorganisaties die niet bij Sovib zijn aangesloten. Het is verstandig om nu te kijken naar de (besparings)mogelijkheden. Voorkom dat u straks voor een voldongen feit staat en niets anders kan dan het enige aanbod accepteren. Het komt geregeld voor dat verzekeraars pas op het allerlaatste moment een nieuwe verzekeringsovereenkomst aanbieden. Op dat moment is het vaak niet meer mogelijk om nog te onderzoeken of er een beter alternatief is. Meestal is dat betere alternatief er wel. Ook bij een stilzwijgende verlenging!

Wij zijn Sovib

Sovib is gespecialiseerd in de zorgsector, voornamelijk VVT, GZ, Revalidatie en GGZ. Sterker nog, de zorgsector is de enige sector die wij bedienen! Daardoor weten we waar we over praten. Veruit het merendeel van de organisaties in de VVT-sector is bij onze collectiviteit aangesloten. Al 40 jaar ontwikkelen wij onze eigen producten met bijbehorende tarieven, die helemaal zijn afgestemd op de zorgsector.

Wat maakt ons voor u interessant?

Het gaat het ons in de eerste plaats om de relatie met u (en uw instelling). Persoonlijk contact met korte lijnen vinden wij dan ook het belangrijkst. We gaan voor langdurige relaties en zijn daarbij altijd op zoek naar de beste manier om uw belang te dienen.

Sovib is een onafhankelijke risicoadviseur. Sovib is uniek in de mensen, in het tarief en in de productinhoud. Samengevat:

  1. Alleen werkzaam in en voor de zorgsector (VVT, GZ, Revalidatie en GGZ)

  2. Betrokken en persoonlijk

  3. Gemiddeld 20-40% scherpere premies

  4. Uitstekende dienstverlening 

Meer weten?

Wat u ook met uw verzekeringscontract doet, wacht niet tot het laatste moment. Onderzoek de mogelijkheden en alternatieven. Bij Sovib zitten we klaar voor u! Bel gerust en geheel vrijblijvend voor meer informatie!